Archos lansează pe piața locală noile tablete accesibile din seria Access cu diagonale de 7 și 10 inch

Autor:  | Publicat în:  Archos 815 ori
<b>Archos lansează pe piața locală noile tablete accesibile din seria Access cu diagonale de 7 și 10 inch</b>Din această lună găsim pe plan local și tabletele Archos Access, modele disponibile în variante de 7 și 10 inch ce nu trec de 400 lei. Sunt destinate pentru funcții basic și ceva gaming, dar nu trebuie să vă așteptați la performanțe

Luna decembrie marchează sosirea pe plan local a noilor tablete Archos din seria Access, fiind vorba despre modelele Access 70 și Access 101. Acestea se vând la prețuri foarte accesibile și se livrează la pachet cu dotări modeste, fiind așadar dispozitive pentru task-uri uzuale precum navigare pe web, vizionare filme sau clipuri pe YouTube.

Archos Access 70

Tablete vin în variante de 7 și 10 inch și printre dotările comune avem procesorul quad-core tactat la o frecvență de 1.3 GHz, cei 1 GB RAM și soluția grafică ARM Mali 400. Aduc o rezoluție de 1024 x 600 pixeli, conectivitate Wi-Fi, 8 GB memorie internă pe varianta de 7 inch și 16 GB dacă alegeți modelul cu diagonala de 10 inch.

Archos Access 101

Cel mai interesant aspect în cazul de față este că ambele tablete vin cu suport pentru conectivitate 3G, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate și pentru navigare GPS în automobil. Tabletele pot fi găsite pe Cel.ro, Germanos, evoMAG, MarketOnline, dar și în rețeaua de magazine Carrefour.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×