Lenovo lansează în România noile tablete Tab 4, inclusiv o versiune pentru cei mici cu bundle Kid's Pack

1.121 ori
<b>Lenovo lansează în România noile tablete Tab 4, inclusiv o versiune pentru cei mici cu bundle Kid's Pack</b>Filiala locală Lenovo România a anunțat la începutul acestei săptămâni lansarea tabletelor Lenovo Tab 4 și la noi, produse ce se remarcă prin prețuri accesibile și portabilitate. Există și o opțiune pentru părinții ce doresc să le ofere celor

Tabletele Lenovo Tab 4 au ajuns în România în ultima săptămână, cu format de 8 sau 10 inch, dar şi cu un model pentru cei mici. Acela vine chiar cu un bundle de accesorii sub numele de Kid's Pack. Modelele de bază sunt Lenovo Tab 4 şi Lenovo Tab 4 Plus, cu câteva versiuni de diagonală, pe care le detaliem mai jos.

Lenovo Tab 4

Difuzoarele duale sunt un aspect de remarcat aici, scoţând în evidenţă experiența multimedia de pe terminale, potenţată de tehnologia Dolby Atmos. Tabletele noi rulează Android 7.0 Nougat, iar modelele Lenovo Tab 4 vin cu diagonale de 8 sau 10 inch, cu rezoluţie HD. Au procesoare quad core Snapdragon 425, 2 GB RAM, 16 sau 32 GB stocare şi cameră de 5 MP.

Varianta Lenovo Tab 4 de 8 inch cu LTE vine în exclusivitate la Orange România, începând cu această lună. E oferită cu o rată de 6 de euro pe lună cu abonament Orange Net 9. Pachetul lunar devine deci 15 euro pe lună pentru o perioadă de 24 de luni. Fără abonament tabletele Tab 4 pornesc de la 159 euro în versiunea de 8 inch şi 227 de euro în varianta de 10 inch.

Lenovo Tab 4

Lenovo Tab 4 Plus vine la rândul său în două versiuni, cu diagonală de 8 sau 10 inch şi e vorba despre modele dual glass aici, protejate în faţă şi spate cu sticlă. Talia este între 7.15 mm şi 8.4 mm. La bord se află procesoare octa core Snapdragon 625, 4 GB RAM şi 32 GB stocare. Aceste modele au ecran Full HD IPS şi primim şi scanner de amprente şi port USB Type-C.

Lenovo plusează şi cu Kid's Pack, un pachet de accesorii/content, care include instrumente de siguranţă şi control parental avansat, dar şi conţinuturi pentru cei mici. Evident avem şi produse fizice, precum o carcasă rezistentă la şoc, folie de ecran cu filtru de lumină albastră şi autocolante de protecţie colorate 3M.

Tablele Tab 4 pornesc de la 649 lei la retailerii locali (preţ recomandat) în varianta de 8 inch cu WiFi şi 799 lei pentru modelul WiFi de 10 inch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×