Micromax Canvas Infinity Pro debutează cu display 18:9, cameră selfie duală și 4 GB RAM

Autor:  | Publicat în:  Micromax 581 ori
<b>Micromax Canvas Infinity Pro debutează cu display 18:9, cameră selfie duală și 4 GB RAM</b>Din partea companiei indiene Micromax sosește astăzi un nou smartphone cu display 18:9 și anume modelul intitulat Canvas Infinity Pro. Vine echipat cu o cameră duală selfie și avem parte aici de un ecran generos cu diagonala de 5.7 inch

Numărul de smartphone-uri echipate cu display 18:9 continuă să crească, cel mai recent exemplu fiind Micromax Canvas Infinity Pro care tocmai ce s-a lansat astăzi pe piața din India. Telefonul rulează sistemul de operare Android 7.1 Nougat din fabrică și aflăm că pachetul său hardware este unul de zonă mid-range.

Plătind suma de doar 217 dolari vom primi la schimb un handset cu display HD+ de 5.7 inch (1440 x 720 pixeli), procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 430 și soluție grafică Adreno 505. Are 4 GB RAM, 64 GB de stocare flash, dar și un slot microSD pentru a extinde spațiul de stocare la nevoie.

De asemenea, regăsim aici și o cameră foto principală de 16 megapixeli cu bliț LED, iar pentru selfie-uri o cameră duală cu senzori de 20 + 8 megapixeli ce au rolul de a ne oferi captură cu efect bokeh. Pe partea de conectivitate se oferă slot dual-SIM, 4G LTE, VoLTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n și Bluetooth 4.0.

Lista de dotări se încheie cu bateria de 3000 mAh și apreciem faptul că se folosește un chipset Qualcomm, chiar dacă nu e vorba de unul cu performanțe spectaculoase.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×