Archos lansează Play Tab, tableta care reuneşte familia, pe cei mici în jurul jocurilor de societate

847 ori
<b>Archos lansează Play Tab, tableta care reuneşte familia, pe cei mici în jurul jocurilor de societate</b>Uite o nişă la care nu mă aşteptam: o tabletă gândită pentru board games. Aşa numitele "jocuri de societate" sunt punctul său forte şi acest terminal va uni întreaga familie în jurul lor. Archos Play Tab este numele noului venit

Uite o nişă la care nu mă aşteptam: o tabletă gândită pentru board games. Aşa numitele "jocuri de societate" sunt punctul său forte şi acest terminal va uni întreaga familie în jurul lor. Archos Play Tab este numele noului venit, care are un ecran de 21.5 inch Full HD şi rulează Android 9.0 Pie.

Oferă acces la google Play Store şi la o sumedenie de jocuri şi e gândit pentru socializarea prietenilor, copiilor şi membrilor unei familii. Piaţa globală a jocurilor de societate va ajunge la cota de 12 miliarde de dolari până în 2023, de aici şi interesul pentru acest produs. Archos Play Tab are un ecran cu unghiuri largi de vizualizare şi tratat termic pentru a rezista la stropi şi şocuri.

Archos Play Tab

La bord se află un procesor octa core, 3 GB RAM şi 32 GB stocare, plus o baterie de 5000 mAh, care oferă multe ore de joacă. Archos Play Tab are o interfaţă dedicată, care face mai uşoară descoperirea de jocuri plăcute de jucat în familie, precum Carcassonne, Gloomheaven, Monopoly, Pandemic, Scrabble, Settlers of Catan, The Room, Ticket to Ride, sau Uno.

1000 de titluri sunt recomandate în fiecare categorie. Există şi aplicaţii 3D şi chiar AR, distractive pentru cei mici. E bun şi pentru adulţi, pentru că ştiu o grămadă de oameni 30+ pasionaţi de Might & Magic, board game-ul formaţiei Dream Theater sau gwent-ul din Witcher. Mulţumită diagonalei mari, produsul poate avea şi un rol în educaţia şi învăţarea celor mici, animaţiile fiind utile pentru a le prezenta copiilor basme, poveşti şi infromatii utile.

Archos Play Tab va putea fi cumpărat în Europa, în cadrul programului Back to School 2019 la preţul de 249 de euro.

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×