Chuwi Ubook este o nouă tabletă 2 în 1 care va sosi în curând pe Kickstarter la un preț de 350 dolari

764 ori
<b>Chuwi Ubook este o nouă tabletă 2 în 1 care va sosi în curând pe Kickstarter la un preț de 350 dolari</b>Chuwi e un brand de tablete cu care suntem deja familiari de ceva vreme, iar acum aflăm că un nou astfel de dispozitiv va sosi în curând. Costă doar 350 de dolari şi ar urma să aibă inclusiv o versiune cu 1 TB de stocare. Avem detalii mai

Chuwi e un brand de tablete cu care suntem deja familiari de ceva vreme, iar acum aflăm că un nou astfel de dispozitiv va sosi în curând. Costă doar 350 de dolari şi ar urma să aibă inclusiv o versiune cu 1 TB de stocare. Avem detalii mai jos.

Chuwi Ubook

Acesta este de fapt un device 2 în 1, care vine cu un ecran Full HD de 11.6 inch şi un kickstand integrat în forma literei "U". Aduce şi 8 GB RAM şi procesor Intel Core m3-6Y30, toate la doar 400 de dolari ca preț oficial. Produsul apare întâi pe Kickstarter pentru crowdfunding începând cu data de 1 februarie.

Chuwi Ubook

Se pare că preţul ar fi chiar mai mic de 400 de dolari pentru cei care finanţează devreme tableta pe Kickstarter, ajungand la cei 350 de dolari promiși mai sus. Modelul entry level are un SSD de 128 GB, iar alte dotări includ portul micro HDMI, jack audio, port USB Type-C, două porturi USB Type-A, difuzoare stereo şi slot microSD.

Chuwi ubook

La interior se află şi o baterie de 30.4 Wh, care ar trebui să asigure în jur de 9 ore de funcţionare. Se pare că stylusul şi tastatura sunt incluse în preţ, ceea ce nu sună rău deloc. E un soi de rival pentru Galaxy Tab S3 şi S4 la preţ mult mai mic.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×