Huawei P30 Pro apare într-o fotografie reală în care vedem 3 dintre variantele de culoare disponibile

1.429 ori
<b>Huawei P30 Pro apare într-o fotografie reală în care vedem 3 dintre variantele de culoare disponibile</b>Am tot văzut în ultimele 2 zile randări oficiale pentru Huawei P30 Pro, telefon ce debutează oficial săptămâna viitoare în cadrul unui eveniment de presă ce are loc în Paris pe data de 26 martie. Au fost și clipuri hands-on scăpate

Am tot văzut în ultimele 2 zile randări oficiale pentru Huawei P30 Pro, telefon ce debutează oficial săptămâna viitoare în cadrul unui eveniment de presă ce are loc în Paris pe data de 26 martie. Au fost și clipuri hands-on scăpate online recent, iar astăzi avem ocazia să vedem telefonul într-o nouă fotografie reală unde se afișează 3 dintre variantele de culoare ce vor fi disponibile la debut.

Huawei P30 pro

După cum puteți observa, avem în imaginea de mai sus variantele pe negru, albastru și alb, toate având un gradient mai mult sau mai puțin notabil. Modelul albastru are o reflexie interesantă a luminii, în vreme ce varianta pe alb are o tentă de roz pe margini, detaliu ce ar putea atrage publicul feminin și nu numai.

Încă o dată avem ocazia să vedem zona inferioară plată, acolo unde se va regăsi difuzorul audio, portul USB-C, microfonul și slotul pentru cartela SIM și card microSD. Camera cvadruplă tronează în spate și după cum am aflat recent, acest setup include un senzor principal de 40 mpx, unul ultrawide, un senzor de zoom 10x și o cameră 3D ToF.

Este posibil ca precomenzile să înceapă din ziua lansării și ca debutul comercial să aibă loc în prima săptămână din aprilie. 

 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×