Netflix testează abonamente mai ieftine, doar pentru mobil; Ar costa 3 dolari pe lună

1.401 ori
<b>Netflix testează abonamente mai ieftine, doar pentru mobil; Ar costa 3 dolari pe lună</b>După ce am aflat de scumpirea abonamentelor Netflix pe plan internaţional şi apoi local (testarea unor noi tipuri de abonamente, de fapt), acum revine ideea că gigantul de streaming va avea şi oferte ceva mai accesibile

După ce am aflat de scumpirea abonamentelor Netflix pe plan internaţional şi apoi local (testarea unor noi tipuri de abonamente, de fapt), acum revine ideea că gigantul de streaming va avea şi oferte ceva mai accesibile. La un moment dat auzisem că în Asia ar pregăti teste pentru abonamente axate pe consumul de video pe mobil, iar acum ideea revine.

Conform Economic Times, citaţi de Engadget, Netflix a început testele unui abonament strict pentru mobil în India. Acolo un astfel de plan tarifar costă 250 de rupii pe lună, adică în jur de 3.64 dolari. Cam cât o shaorma la noi, dacă e să glumim puţin. Sunt şi limitări asociate abonamentului precum faptul că poţi face streaming doar la calitate standard şi poţi viziona conţinut doar pe telefon sau tabletă.

Nu am cifre exacte legate de câtă lume consumă Netflix pe mobil, dar ştiu că podcasterul Joe Rogan a afirmat că stand up special-ul său a fost văzut în proporţie de 66% de pe mobil. Între timp sursele informaţiei de mai sus subliniază că indienii au o alternativă şi mai ieftină: Amazon Prime Video e în India doar 1.88 dolari.

Primele zvonuri despre teste Netflix Mobile Only erau legate de piaţa din Malaezia, iar acum se extinde conceptul. Mă gândesc că mai sus de rezoluţie HD nu sări pe un astfel de abonament şi ai voie doar cu câte un device odată, maxim două.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×