Arhiva de proiecte eșuate marca Nokia este din nou deschisă; Iată tableta prototip Nokia Vega din 2014

2.758 ori
<b>Arhiva de proiecte eșuate marca Nokia este din nou deschisă; Iată tableta prototip Nokia Vega din 2014 </b>Din când în când mai descoperim și device-uri prototip ale celor de la Nokia care nu au mai văzut lumina zilei, un exemplu fiind tableta Nokia Vega pe care o putem admira astăzi într-o serie de fotografii, dar și în câteva materiale hands-on

Aproape an de an avem ocazia să vedem device-uri prototip marca Nokia ce nu au mai văzut lumina zilei, dispozitive dezvoltate mai ales în perioada Microsoft. Astăzi descoperim un asemenea produs, mai precis o tabletă intitulată Nokia Vega care ar fi trebuit să debuteze oficial pe piață undeva în perioada 2014-2015. Rula Windows RT și mai jos avem pentru voi atât imagini, cât și o serie de clipuri video.

Nu este totuși prima oară când auzim numele acestui dispozitiv, pentru că în 2015 nimeni altul decât Evan Blass dezvăluia nu doar o tabletă anulată, ci 4, toate având ca sistem de operare Windows RT. Revenind însă la modelul de față numit Nokia Vega, aflați că aceasta avea încărcare magnetică fix precum avem pe unele ceasuri în prezent.

Oferea și conectivitate NFC, un ecran de doar 6.6 inch care la ora actuală definește un phablet, procesor quad-core NVIDIA Tegra 3 și 2 GB RAM + 32 GB de stocare flash. Avea și slot pentru carduri microSD, cameră frontală de 1 mpx pentru apeluri video, iar în spate un senzor de 8 megapixeli care pentru acea vreme sună enorm pentru o tabletă. 

Ce ne intrigă totuși sunt marginile uriașe din jurul ecranului, dispozitivul semănând mai mult cu o ramă foto decât cu o tabletă. Asta în situația în care un device similar lansat în 2014 și anume Galaxy Tab 4 7.0 propunea o abordare fără atât de multă "margine". Partea rea la tabletă era și OS-ul pe care îl rula, unul limitat. Mai sus aveți o galerie completă de imagini cu Nokia Vega! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×