Nokia 7.1 Plus şi Nokia 8.1 sunt telefoane diferite, judecând după o listare pe Amazon

1.189 ori
<b>Nokia 7.1 Plus şi Nokia 8.1 sunt telefoane diferite, judecând după o listare pe Amazon</b>Deși în ultima vreme auzisem că Nokia 7.1 Plus și Nokia 8.1 ar fi unul și același telefon, singura diferență fiind remarcată la nivel de nume, iată că acum lucrurile se schimbă odată cu o listare de pe Amazon. Descoperim pe această cale că

În ultimul timp am fost puţin induşi în eroare de numele aplicate de HMDGlobal pentru produsele sale. Pe de o parte avem modelele cu terminaţia".1" pentru piaţa internaţională şi apoi avem modelele Nokia X din China. Dar ce te faci când Nokia 7.1 Plus şi Nokia 8.1 par să fie acelaşi model? Până acum aşa păreau să stea lucrurile, dar azi aflăm că sunt diferite.

Nokia 8.1

Nokia 7.1 Plus şi Nokia 8.1 erau considerate variaţiuni pe aceeaşi temă, cea a lui Nokia X7 din China. O listare recentă de produs indică faptul că Nokia 8.1 are numele de cod Phoenix şi că e gata să se vândă în Europa. Listările de pe Amazon ale unor accesorii (huse) indică faptul că Nokia 8.1 are un ecran de 5.6 inch, în vreme ce Nokia 7.1 Plus vine cu un display de 6.18 inch cu breton lat.

Nokia 8.1 ar urma să adopte un design în stil Nokia 7.1 (cu breton mai mic), în vreme ce Nokia 7.1 Plus va semăna cu Nokia X7, aşa cum ne aşteptam. Nokia X7 debuta luna trecută cu ecran de 6.18 inch, procesor Snapdragon 710 şi o cameră duală de 12 MP + 13 MP. Nokia 7.1 sosea tot în această toamnă, cu un procesor Snapdragon 636, 4 GB RAM şi ecran de 5.84 inch, iar Nokia 8.1 ar putea fi derivat din el, desi e bizar sa auzim ca are ecran mai mic. 

Cum suntem aproape în decembrie, Nokia îşi păstrează probabil lansările pentru CES 2019 şi MWC 2019. Vă reamintesc că Nokia 8.1 a fost certificat deja şi a apărut şi în GeekBench cu dotări midrange.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×