Versiunea stabilă Nova Launcher 6.0 este acum disponibilă spre descărcare; Iată noutățile

1.426 ori
<b>Versiunea stabilă Nova Launcher 6.0 este acum disponibilă spre descărcare; Iată noutățile</b>Printre cele mai populare și apreciate aplicații de tip launcher Android regăsite în Google Play la loc de cinste se află și Nova Launcher, soluție care în această săptămână ajunge la versiunea stabilă 6.0, după câteva luni bune

Printre cele mai populare și apreciate aplicații de tip launcher Android regăsite în Google Play la loc de cinste se află și Nova Launcher, soluție care în această săptămână ajunge la versiunea stabilă 6.0, după câteva luni bune în care s-a aflat în stadiul beta. Descoperim care sunt principalele noutăți în rândurile de mai jos și vedeți totodată și o serie de capturi de ecran. 

Aflați că printre cele mai notabile schimbări avem layout-ul meniului de setări, modalitate prin care configurările devin mai intuitive pentru utilizator. De asemenea veți putea căuta setarea dorită pentru a scuti timpul necesar căutării manuale în toată lista de setări disponibile pentru launcher.

Mai avem și noi moduri de afișare a folderelor, scroll vertical sau orizontal pentru foldere, cât și posibilitatea de a redimensiona iconițele și în versiunea standard, cea gratuită. Există și mai multe opțiuni pentru iconițele adaptive, dar și o nouă formă customizabilă. Puteți descărca Nova Launcher de aici și aflați că versiunea Prime costă 25 lei.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×