HMD Global ar fi avut şi tablete şi ceasuri Nokia gata de lansare, dar le-a anulat

3.142 ori
<b>HMD Global ar fi avut şi tablete şi ceasuri Nokia gata de lansare, dar le-a anulat</b>Istoria produselor anulate de Nokia e destul de lungă şi are de-a face mai degrabă cu perioada când a fost deţinută de către Microsoft. Se pare totuşi că au fost anulări de produse şi în epoca HMD Global. Nokia ar fi pregătit o tabletă şi un

Istoria produselor anulate de Nokia e destul de lungă şi are de-a face mai degrabă cu perioada când a fost deţinută de către Microsoft. Se pare totuşi că au fost anulări de produse şi în epoca HMD Global. Nokia ar fi pregătit o tabletă şi un ceas pentru debut, dar ele nu au mai văzut lumina zilei.

În cadrul unui interviu recent acordat de un reprezentant HMD Global, acesta a subliniat că Nokia nu are de gând să exploreze alte zone de produs decât cele consacrate deja. Ca atare nu ar trebui să vedem nici urmă de purtabil, tabletă, headset VR sau cameră experimentală cu captură la 360 de grade. În acelaşi timp, un zvonac cu surse bune afirmă că HMD Global avea un smartwatch gata de lansare, dar l-a anulat în ultima clipă.

Ar fi rulat Wear OS şi era gata să concureze cu alt produs anulat: Google Pixel Watch. Pe lângă purtabil, HMD şi Nokia au mai lucrat la o tabletă. Aici nu avem prea multe detalii, dar aş paria pe faptul că avea Android, difuzoare puternice, un ecran de minim 9 sau 10 inch şi ceva huse şi tastaturi ataşabile, poate şi stylus. Nokia a mai anulat o tabletă sau două din gama Lumia cu ani în urmă. 

Piaţa tabletelor e totuşi în picaj din 2014 şi în afară de modelele business şi cele 2 în 1 nu prea mai există loc de profit. HMD a înţeles la timp aceste trenduri, inclusiv faptul că Wear OS nu e bine văzut şi a ales să abandoneze proiectele. A mai cochetat cu purtabilele şi pe vremea când deţinea Withings, dar nimic bun nu a ieşit de acolo.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×