Un raport al celor de la Research and Markets dezvăluie aşteptările pentru piaţa tabletelor până în 2026

1.084 ori
<b>Un raport al celor de la Research and Markets dezvăluie aşteptările pentru piaţa tabletelor până în 2026</b>Lansările de tablete din ultimul an au scăzut considerabil, cu firme precum Samsung ezitând să aducă actualizări pe piață pentru modele precum Tab S2. Astăzi aflăm prin intermediul unui raport al celor de la Research and Markets care sunt așteptările

Research and Markets a publicat un studiu legat de aşteptările pentru piaţa tabletelor în intervalul 2016 - 2026, iar printre marii jucători întâlnim şi nume ca Xiaomi, Acer, ASUS sau Micromax. Evident, ei apar pe lângă clasicele Apple, Samsung, Lenovo sau Huawei.

Piaţa globală a tabletelor ar urma să crească în valoare cu 20.6% la nivel agregat şi cu 9.1% la capitolul volum în perioada acoperită de prognoză. Un factor cheie va fi şi creşterea activităţilor de tip e-commerce realizate de pe tablete şi telefoane. Anii următori ar trebui să aducă şi o creştere a puterii de cumpărare şi a veniturilor ce pot fi dedicate "achiziţiilor de lux".

Astfel, tabletele vor ajunge în mai multe pături ale societăţii. Pieţe emergente precum India, China sau Brazilia deja înregistrează o creştere a adopţiei tabletelor şi vor împinge înainte toată piaţa. Şi schimbarea de strategie a fost amintită în studiu, astfel că tabletele nu mai sunt folosite doar pentru divertisment, ci şi pentru tranzacţii sau scopuri de business.

Iată şi companiile care vor domina piaţa în următorul deceniu:

  • Apple Inc
  • Samsung
  • Lenovo Group Ltd
  • Huawei Technologies Co. Ltd
  • Acer Inc
  • Micromax
  • Xiaomi
  • ASUStek

Detaşabilele ar urma să crească peste media întregului segment, iar această nişă ar trebui să valoreze 78.57 miliarde de dolari în acest moment şi să ajungă la 596 miiliarde până în 2026. Android va fi OS-ul dominant până la finalul lui 2026, iar tabletele cu ecran sub 8 inch vor avea la rândul lor o creştere însemnată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×