Un nou studiu Gartner indică o scădere a livrărilor de telefoane mobile cu 1.6% în acest an

685 ori
<b>Un nou studiu Gartner indică o scădere a livrărilor de telefoane mobile cu 1.6% în acest an</b>Prin intermediul unui studiu marca Gartner aflăm astăzi informații interesante despre numărul de livrări pe piața smartphone în acest an. Potrivit companiei de research, se așteaptă ca anul 2016 să aducă o mică depreciere a livrărilor totale de smartphone

Încet-încet ne apropiem de sfârșitul acestui an, moment în care se va trage linie și vom afla câte terminale au livrat producătorii tech de pe piață și pe ce loc se poziționează aceștia în top. Până atunci însă aruncăm o privire asupra unui nou studiu realizat de către firma de research Gartner, studiu ce ne dezvăluie faptul că anul 2016 va fi unul în care piața telefoanelor mobile va cunoaște o mică depreciere.

Gartner

Ei bine, avem de-a face cu o scădere de 1.6% a numărului de telefoane mobile comercializate în 2016 - Gartner oferind o predicție de 1.887 miliarde de terminale vândute în acest an. Anul trecut în schimb, totalul telefoanelor vândute în întreaga lume a fost de 1.917 miliarde de unități. Pentru 2017 și 2018 se așteaptă însă la creșteri destul de importante după cum se poate vedea și în tabelul de mai sus.

Vorbind strict de smartphone-uri, Gartner precizează faptul că acest tip de dispozitive înregistrează în continuare creșteri ale vânzărilor, cu toate că sunt unele mai lente comparativ cu anii trecuți - așteptându-se livrarea unui număr de 1.5 miliarde de smartphone-uri în 2016. Aflați că livrările de tablete vor cunoaște în continuare scăderi, anul acesta urmând a fi livrate doar 177 milioane de unități comparativ cu cele 196 milioane comercializate anul trecut. Atât în 2017, cât și în 2018 este estimată vânzarea a doar 173 milioane de tablete.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×