CEO-ul Apple, Tim Cook și șefii Samsung nu s-au Înțeles cu privire la valoarea brevetelor pe care și le dispută

943 ori
<b>CEO-ul Apple, Tim Cook și șefii Samsung nu s-au Înțeles cu privire la valoarea brevetelor pe care și le dispută</b>După cum probabil știți deja, Apple și Samsung au încercat să ajungă la o înțelegere în ultima săptămână, pentru a pune capăt seriei lungi de procese în care sunt implicate aceste companii. Tim Cook, CEO Apple s-a întâlnit cu șefii...

După cum probabil știți deja, Apple și Samsung au încercat să ajungă la o înțelegere în ultima săptămână, pentru a pune capăt seriei lungi de procese în care sunt implicate aceste companii. Tim Cook, CEO Apple s-a întâlnit cu șefii Samsung, încercând să medieze conflictul, dar din păcate nu a fost găsită o soluție.

Problema care persistă este faptul că Samsung și Apple nu sunt de acord că brevetele lor au aceeași valoare, fiecare susținând că proprietatea sa intelectuală este mai valoroasă. Probabil se încerca stabilirea unor despăgubiri și atât Samsung, cât și Apple au supralicitat. Aceasta mediere fusese recomandată de către judecătorul cazului din SUA, care a decis la un moment dat să îl interzică la vânzare pe Galaxy Nexus, dar și tableta Galaxy Tab 10.1. în vreme ce Galaxy Nexus a scăpat, tableta este în continuare sub incidența interdicției.

în dată de 30 iulie are loc un nou proces, iar cele două părți sperau să ajungă la o înțelegere până atunci. Printre subiectele de discuție se numără și "brevetele standard esențiale", adică acelea pe care le poți licenția rivalilor. E vorba aici despre tehnologii standard ale întregii industrii, pe care în mod inevitabil companiile le vor folosi. Va fi interesant să vedem ce rezultate are procesul de pe 30 iulie și dacă Galaxy Tab 10.1 scapa de interdicție. Sunt curios și dacă se va aduce în discuție și Galaxy S III, care deja se vinde prea bine pentru a nu fi intrat în colimatorul Apple.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×