ASUS pregăteşte ceva subţire şi puternic pentru Computex 2017, postează un teaser pe web

1.388 ori
<b>ASUS pregăteşte ceva subţire şi puternic pentru Computex 2017, postează un teaser pe web</b>ASUS se număra printre numele mari care vor avea conferinţe şi prezentări la Computex 2017. Showul debutează pentru presă luni, pe 29 mai, iar pentru public puţin mai târziu. Am văzut până acum scăpări legate de modele din seria ZenFone 4, iar acum vedem

ASUS se număra printre numele mari care vor avea conferinţe şi prezentări la Computex 2017. Showul debutează pentru presă luni, pe 29 mai, iar pentru public puţin mai târziu. Am văzut până acum scăpări legate de modele din seria ZenFone 4, iar acum vedem şi un teaser proaspăt.

Compania asiatică a postat pe Google+ imaginea de mai sus, împreună cu hashtagul "#EdgeofBeyond". Pare să fie vorba de un terminal ultra-subţire şi puternic, eventual un rival pentru noul Microsoft Surface Pro sau recent anunţatul HP Spectre X2 12. Asta înseamnă că vom vedea un hibrid, model 2 în 1 sau notebook din gamele Zen, cu chipset-uri Core i sau Core m, talie sub 8 sau 7 mm dacă se poate şi un ecran de top.

Nu e exclus să apară şi un ZenPad nou, dar şi un ZenBook. Aşteptăm şi desktopuri şi evident modele All in One. Cât despre ZenFone 4, doar ZenFone 4 Max ar fi gata de prime time, celelalte modele având de aşteptat până la toamnă. Există totuşi speculaţii că noi laptopuri de gaming ROG vor vedea lumina zilei la Computex, cu procesoare AMD Ryzen la interior.

Se pare că ASUS a tot lucrat cu AMD şi noile lor chipset-uri pregătite şi pentru terminale mobile. Se anunţa un show interesant la Taipei!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×