Apple pierde tot mai mulţi parteneri şi furnizori pentru iPhone 8

4.061 ori
<b>Apple pierde tot mai mulţi parteneri şi furnizori pentru iPhone 8</b>Veștile rele continuă a sosi pentru iPhone 8, un telefon ce ridică probleme pentru gigantul din Cupertino. Am aflat de curând că smartphone-ul ar putea debuta mai târziu decât era inițial programat și că numărul de unități va fi limitat până în 2018

iPhone 8 pare să fie un produs ghinionist în ultima vreme, pentru că am văzut tot mai multe veşti proaste despre el. Întâi am aflat că ar putea fi lansat castrat de funcţii ca încărcarea wireless şi recunoaşterea facială şi acum aflăm că producătorii de componente care colaborează cu Apple dau înapoi şi lasă firma din Cupertino în criză.

Un producător taiwanez care nu a fost numit încă s-a retras dintr-o înţelegere cu Apple, care ar fi fost importantă pentru producţia lui iPhone 8. Apple ar fi dorit să cumpere aparate speciale care produc circuite imprimate flexibile. Motivul pentru care firma din Cupertino făcea achiziţia e faptul că un alt partener s-a retras şi a trebuit să se descurce singură.

Dacă taiwanezii s-au retras, Apple a găsit rapid două firme din Coreea de Sud, Interflex şi Youngpoong, care au acceptat sarcina. Se pare că Apple pierde parteneri datorită presiunii pe care o pune pe astfel de firme, cu deadline-uri scurte şi termeni draconici în contracte. Vă reamintesc că în urmă cu câţiva ani Apple era gata să includă sticlă de safir pe terminalele sale şi a falimentat apoi compania care nu le-a livrat la timp panourile.

Asta se întâmplă când lucrezi cu Apple şi nu livrezi la timp, de aceea sunt şi firme care se retrag. Apple are de furcă şi cu software-ul nu doar hardware-ul şi sunt şanse mari ca iPhone 8 să fie amânat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×