Au început pregătirile pentru IFA 2017: Lenovo are o conferinţă pe 31 august la Berlin; Ar putea prezenta telefoane Motorola și tablete Yoga

903 ori
<b>Au început pregătirile pentru IFA 2017: Lenovo are o conferinţă pe 31 august la Berlin; Ar putea prezenta telefoane Motorola și tablete Yoga</b>Ca de fiecare dată, înainte de startul unui târg de tehnologie există companii ce decid să își prezinte noutățile mai devreme - lucru pe care și Lenovo îl va face în acest an. Aflăm că firma asiatică pregătește un eveniment de presă pentru data de

Nu ştiu ce faceţi voi la finalul lunii viitoare, dar noi o să fim cu privirile ațintite spre Berlin, acolo unde va debuta târgul tech IFA 2017. Ca de obicei vom vedea cele mai mari companii din zona IT/telecom acolo şi cu puţin noroc o să aibă şi Mobilissimo.ro un trimis la faţa locului. Între timp Lenovo şi-a confirmat prezența la show, cu o conferinţă programată pe 31 august.

De obicei IFA Berlin debutează pe 1 septembrie şi durează până pe 6 ale lunii, dar unii producători preferă să îşi prezinte produsele în avanpremiera seriei de conferinţe. Nu avem o idee clară cu privire la anunţurile Lenovo de la finalul lunii viitoare, dar putem specula, luând în calcul cele mai proaspete zvonuri. Astfel, aşteptăm să vedem noi produse din gama Lenovo Yoga, plus noi modele de Moto Mods.

Ultimele hackaton-uri legate de aceste accesorii modulare pentru telefoanele Moto Z au adus nişte produse interesante şi acum aşteptăm şi variantele lor comerciale. Poate apar şi noi telefoane Lenovo din seria K, poate revine seria Vibe şi eventual vedem vreun flagship. Cum Motorola are un eveniment programat spre finalul acestei luni, e posibil ca acela să fie menit pentru un debut în SUA al unor modele ca Moto X4, Moto G5S Plus, Moto Z2 Force, care să ajungă apoi în Europa via IFA.

Cât despre tablete şi laptopuri, Lenovo aduce întotdeauna cam o duzină de produse de acest gen la conferinţe şi nici măcar nu exagerez cu acest număr. Aşteptăm cu mare interes debutul unui Lenovo Yoga Book 2, de vreme ce primul terminal de acest tip a fost bine primit, inclusiv la noi în ţară.

Saă vedem și ce alte companii își mai anunță prezența la IFA, mai ales că acolo așteptăm și debutul lui LG V30 spre exemplu. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×