ASUS pregătește o tabletă de 7 inch pentru CES 2012

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.421 ori
<b>ASUS pregătește o tabletă de 7 inch pentru CES 2012</b>Vorbim de o altă tabletă ASUS care a apărut într-un zvon și anume de un device cu display de 7 inch. Până acum din partea ASUS nu am avut decât tablete cu dimensiune a ecranului de 10.1 inch și includ: ASUS Transformer, ASUS Slider și ASUS...

Vorbim de o altă tabletă ASUS care a apărut într-un zvon și anume de un device cu display de 7 inch. Până acum din partea ASUS nu am avut decât tablete cu dimensiune a ecranului de 10.1 inch și includ: ASUS Transformer, ASUS Slider și ASUS Transformer Prime.

Imaginea vine de la un site de profil din Italia și prezintă ceea ce se pare a fi o tabletă cu dimensiuni mai mici, eu aș zice că nu este neapărat de 7 inch. Va fi interesant și ce fel de procesor vor integra. Dacă vor să obțină un preț mai mic, vor alege Tegra 2 cu dual-core la 1 GHz și HoneyComb preinstalat.

Cert este că această tabletă va debuta la CES din Las Vegas. Va începe pe 10 ianuarie și atunci se va ridica misterul vis-a-vis de tableta taiwanezilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×