ASUS pregătește o tabletă de 7 inch pentru CES 2012

1.467 ori
<b>ASUS pregătește o tabletă de 7 inch pentru CES 2012</b>Vorbim de o altă tabletă ASUS care a apărut într-un zvon și anume de un device cu display de 7 inch. Până acum din partea ASUS nu am avut decât tablete cu dimensiune a ecranului de 10.1 inch și includ: ASUS Transformer, ASUS Slider și ASUS...

Vorbim de o altă tabletă ASUS care a apărut într-un zvon și anume de un device cu display de 7 inch. Până acum din partea ASUS nu am avut decât tablete cu dimensiune a ecranului de 10.1 inch și includ: ASUS Transformer, ASUS Slider și ASUS Transformer Prime.

Imaginea vine de la un site de profil din Italia și prezintă ceea ce se pare a fi o tabletă cu dimensiuni mai mici, eu aș zice că nu este neapărat de 7 inch. Va fi interesant și ce fel de procesor vor integra. Dacă vor să obțină un preț mai mic, vor alege Tegra 2 cu dual-core la 1 GHz și HoneyComb preinstalat.

Cert este că această tabletă va debuta la CES din Las Vegas. Va începe pe 10 ianuarie și atunci se va ridica misterul vis-a-vis de tableta taiwanezilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×