ASUS pregătește o tabletă de 7 inch pentru CES 2012

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.445 ori
<b>ASUS pregătește o tabletă de 7 inch pentru CES 2012</b>Vorbim de o altă tabletă ASUS care a apărut într-un zvon și anume de un device cu display de 7 inch. Până acum din partea ASUS nu am avut decât tablete cu dimensiune a ecranului de 10.1 inch și includ: ASUS Transformer, ASUS Slider și ASUS...

Vorbim de o altă tabletă ASUS care a apărut într-un zvon și anume de un device cu display de 7 inch. Până acum din partea ASUS nu am avut decât tablete cu dimensiune a ecranului de 10.1 inch și includ: ASUS Transformer, ASUS Slider și ASUS Transformer Prime.

Imaginea vine de la un site de profil din Italia și prezintă ceea ce se pare a fi o tabletă cu dimensiuni mai mici, eu aș zice că nu este neapărat de 7 inch. Va fi interesant și ce fel de procesor vor integra. Dacă vor să obțină un preț mai mic, vor alege Tegra 2 cu dual-core la 1 GHz și HoneyComb preinstalat.

Cert este că această tabletă va debuta la CES din Las Vegas. Va începe pe 10 ianuarie și atunci se va ridica misterul vis-a-vis de tableta taiwanezilor.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×