ASUS Transformer Pad TF103C unboxing: prima tabletă Android cu procesor Intel 64 bit pe masa de teste Mobilissimo, direct de la Computex 2014 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.364 ori
<b>ASUS Transformer Pad TF103C unboxing: prima tabletă Android cu procesor Intel 64 bit pe masa de teste Mobilissimo, direct de la Computex 2014 (Video)</b>Vă vine să credeți că la începutul acestei săptămâni produsul prezentat mai jos, tableta ASUS Transformer Pad TF103C era anunțata pe scenă în Taiwan? Acest device a debutat în cadrul Computex 2014 și imediat a și ajuns la noi pentru teste....

Vă vine să credeți că la începutul acestei săptămâni produsul prezentat mai jos, tableta ASUS Transformer Pad TF103C era anunțata pe scenă în Taiwan? Acest device a debutat în cadrul Computex 2014 și imediat a și ajuns la noi pentru teste. Acesta este primul terminal cu procesor 64 bit și Android pe care îl testăm, deci reprezintă o premieră.

în plus, acesta este și primul produs ASUS cu nouă interfața Zen pe care îl testam. ASUS Transformer Pad TF103C ar trebui să ajungă în magazine în perioada lunii iulie, la un preț în jurul valorii de 300 de euro. Tableta vine la pachet cu un dock tastatură cu butoane chiclet foarte comode, iar în cutie se afla încărcătorul, manualele și cablul USB. Avem de-a face cu o tabletă cu ecran de 10.1 inch, un IPS cu iluminare LED și rezoluție de 1280 x 800 pixeli.

ASUS Transformer Pad TF103C unboxing: prima tabletă Android cu procesor Intel 64 bit pe masa de teste Mobilissimo, direct de la Computex 2014 (Video)

Ecranul are un strat protector anti amprente, iar acest produs integrează un procesor Intel Atom Z3745, un quad core de 1.86 GHz. Acest chipset 64 bit  face parte din seria Bay Trail și este însoțit de 1 GB RAM, 8 sau 16 GB memorie internă și 5 GB stocare în cloud via ASUS WebStorage. Avem parte și de WiFi, Bluetooth 4.0, Miracast, o cameră de 0.3 MP în față și una de 2 MP în spate.

ASUS Transformer Pad TF103C unboxing

Carcasa este fabricată din material plastic rezistent și cu textură plăcută la atingere, amintind de coajă de ou sau fildeș. Avem parte și de difuzoare stereo, slot microSD, iar dockul aduce și un port USB 2.0. Bateria acestei tablete este o unitate Litiu Polymer de 19 Wh, care asigură în jur de 9.5 ore de funcționare. Revenim cu un review foarte curând! [FORUM]

Puteți verifica dacă între timp a sosit pe rafturile eMAG, aici.

ASUS Transformer Pad TF103C unboxing


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×