ASUS Transformer Pad TF103C unboxing: prima tabletă Android cu procesor Intel 64 bit pe masa de teste Mobilissimo, direct de la Computex 2014 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.347 ori
<b>ASUS Transformer Pad TF103C unboxing: prima tabletă Android cu procesor Intel 64 bit pe masa de teste Mobilissimo, direct de la Computex 2014 (Video)</b>Vă vine să credeți că la începutul acestei săptămâni produsul prezentat mai jos, tableta ASUS Transformer Pad TF103C era anunțata pe scenă în Taiwan? Acest device a debutat în cadrul Computex 2014 și imediat a și ajuns la noi pentru teste....

Vă vine să credeți că la începutul acestei săptămâni produsul prezentat mai jos, tableta ASUS Transformer Pad TF103C era anunțata pe scenă în Taiwan? Acest device a debutat în cadrul Computex 2014 și imediat a și ajuns la noi pentru teste. Acesta este primul terminal cu procesor 64 bit și Android pe care îl testăm, deci reprezintă o premieră.

în plus, acesta este și primul produs ASUS cu nouă interfața Zen pe care îl testam. ASUS Transformer Pad TF103C ar trebui să ajungă în magazine în perioada lunii iulie, la un preț în jurul valorii de 300 de euro. Tableta vine la pachet cu un dock tastatură cu butoane chiclet foarte comode, iar în cutie se afla încărcătorul, manualele și cablul USB. Avem de-a face cu o tabletă cu ecran de 10.1 inch, un IPS cu iluminare LED și rezoluție de 1280 x 800 pixeli.

ASUS Transformer Pad TF103C unboxing: prima tabletă Android cu procesor Intel 64 bit pe masa de teste Mobilissimo, direct de la Computex 2014 (Video)

Ecranul are un strat protector anti amprente, iar acest produs integrează un procesor Intel Atom Z3745, un quad core de 1.86 GHz. Acest chipset 64 bit  face parte din seria Bay Trail și este însoțit de 1 GB RAM, 8 sau 16 GB memorie internă și 5 GB stocare în cloud via ASUS WebStorage. Avem parte și de WiFi, Bluetooth 4.0, Miracast, o cameră de 0.3 MP în față și una de 2 MP în spate.

ASUS Transformer Pad TF103C unboxing

Carcasa este fabricată din material plastic rezistent și cu textură plăcută la atingere, amintind de coajă de ou sau fildeș. Avem parte și de difuzoare stereo, slot microSD, iar dockul aduce și un port USB 2.0. Bateria acestei tablete este o unitate Litiu Polymer de 19 Wh, care asigură în jur de 9.5 ore de funcționare. Revenim cu un review foarte curând! [FORUM]

Puteți verifica dacă între timp a sosit pe rafturile eMAG, aici.

ASUS Transformer Pad TF103C unboxing

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×