Isteria Pokemon Go a cuprins globul: lansare internaţională ratată şi intervenția poliţiei în Australia

2.428 ori
<b>Isteria Pokemon Go a cuprins globul: lansare internaţională ratată şi intervenția poliţiei în Australia</b>Încă de când apărea jocul augmented reality Pokemon Go în regim de soft launch în unele regiuni pe glob toată lumea prezicea un viitor hit. Acum că a avut loc lansarea internaţională au apărut şi problemele... şi sunt uriaşe..

Încă de când apărea jocul augmented reality Pokemon Go în regim de soft launch în unele regiuni pe glob toată lumea prezicea un viitor hit. Acum că a avut loc lansarea internaţională au apărut şi problemele... şi sunt uriaşe.

Pokemon Go

Pe vremuri prindeam Pokemoni din mers pe Gameboy sau Nintendo DS, dar acum Pokemon Go ne scoate la aer liber, fiind un titlu augmented reality pentru telefoane mobile (gratuit pe iOS si Android). Isteria a devenit atât de mare încât în Australia poliţia a avertizat gamerii să aibă grijă când joacă Go pe afară. Mai mult decât atât un gamer oarecare a organizat o întrunire Pokemon Go şi s-a trezit că vin vreo 4000 de oameni, cu 12000 interesaţi. Şi iar a intervenit poliţia din Sydney, pentru a supraveghea situaţia.

Accident masini din pricina Pockemon GO

Primele recenzii ale jocului îl descriu ca "un joc Pokemon nu foarte bun, dar o aplicaţie augmented reality grozavă". Partea bună e că scoate gamerii din casă, iar cea rea e că vânătoarea de Pokemoni poate duce la accidente. Problemele în schimb abundă între timp: foarte mulţi jucători nu se pot loga, gamerii din SUA nu pot descărca jocul, lansările din câteva ţări au fost anulate (UK şi Olanda), există crash-uri gârla şi zone uriaşe în care nu găsiţi Pokemoni.

Puteți descărca APK-ul de aici.

Se pare că serverele Nintendo pur şi simplu nu fac faţă popularităţii acestui joc. Cert e că el provoacă dependenţa şi după decenii de "gotta catch em all", fraza şi atitudinea s-au împământenit printre cei mici şi cei mari chiar. Trebuie să recunosc că sunt curios să încerc jocul, dar ce ne facem dacă următorul Charizard sau Bulbasar se dă prins doar într-o clădire SRI sau secţie de poliţie?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×