iPad Mini, zvon că producția se mișcă Încet din cauza carcasei de aluminiu

1.106 ori
<b>iPad Mini, zvon că producția se mișcă Încet din cauza carcasei de aluminiu</b>Inițial nu credeam că iPad Mini va sosi în 2012, dar am văzut atâtea articole pe toate site-urile mari încât am ajuns să cred că lansarea acestei tablete se va petrece în viitorul apropiat. Nu m-a convins doar asta, dar am ținut cont că la...

Inițial nu credeam că iPad Mini va sosi în 2012, dar am văzut atâtea articole pe toate site-urile mari încât am ajuns să cred că lansarea acestei tablete se va petrece în viitorul apropiat. Nu m-a convins doar asta, dar am ținut cont că la iPhone 5 s-a respectat toate informațiile ajunse pe web de la nume, mărimea display-ului, rezoluție, design, cameră foto, etc.

Au apăut unele detalii legate de producția iPad Mini:

1. Că ar fi intrat pe linia de producție, asta-i o veste cu adevărat mare;
2.Producția merge încet, din cauza problemelor legate de carcasa din aluminiu - specific Apple.

De aici se trage concluzia cum că iPad Mini va veni într-un stoc insuficient la lansare, va fi adus treptate pe diverse piețe și nu dintr-un foc în mai multe state ca la iPhone 5 care până la final de septembrie a debutat în câteva zeci de state.

Totuși, aceste informații nu sunt verficate și ar trebui tratate cu o oarecare doză de scepticism. iPad Mini ar fi primul produs lansat în era Tim Cook fără a fi o continuare a unui model / device inaugurat de Steve Jobs. Apple pune un pariu consistent dacă alege să intre în luptă directă cu Google Nexus 7 sau Kindle Fire HD de la Amazon.

Imaginea de mai sus este un mockup pe baza a ce s-a afirmat până acum vis-a-vis de iPad Mini, cum că ar semănă cu iPod Touch-ul din ultima generație și prezentat odată cu iPhone 5.

Prezentarea iPad Mini se spune că ar avea loc pe 17 octombrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×