Apple iPad 4 Își dezvăluie conectorul Înainte ca iPad Mini să fie lansat; Iată imagini!

1.028 ori
<b>Apple iPad 4 Își dezvăluie conectorul Înainte ca iPad Mini să fie lansat; Iată imagini!</b>Mâine are loc marele debut al lui iPad Mini, într-o conferință Apple programată pentru seara (în România), pe care o vom urmări cu mare interes. și mai interesant e faptul că deși iPad Mini nici nu s-a lansat încă, au ajuns deja pe web...

Mâine are loc marele debut al lui iPad Mini, într-o conferință Apple programată pentru seara (în România), pe care o vom urmări cu mare interes. și mai interesant e faptul că deși iPad Mini nici nu s-a lansat încă, au ajuns deja pe web imagini cu conectorul pentru dock al lui iPad 4, pe care îl vedeți mai jos.

De fiecare dată când se lansează un produs Apple există "tradiția" sa apara scăpări legate de următoarea generație de produs din alt segment, dar tot Apple. Vă reamintesc că mâine seară ne așteptam la un iPad Mini de 7.85 inch, cu procesor Apple A5X și camera de 5 megapixeli. Cât despre iPad 4, deocamdată știm că va avea port Lightning și în imagini vedem o comparație între portul lui iPad Mini și cel al lui iPad 4, cu schimbări de design de la o generație la alta.

Se zvonește și că urmașul lui iPad 3 va avea un interior cu design modificat, pentru a găzdui noi componente. Sursa imaginilor a ținut să precizeze că NU e vorba aici despre un iPad 3 care a primit un port Lightning, așa cum se zvonea că se va întâmpla la un moment dat. Până acum se conturează o imagine după cum urmează pentru iPad 4, dacă îmi permiteți să speculez: port Lightning, același Retina Display de pe iPad 3, procesorul Apple A6 de pe iPhone 5 și cu siguranță o carcasă mai subțire.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×