Audi anunță o tabletă cu Android pentru automobilele sale

1.001 ori
<b>Audi anunță o tabletă cu Android pentru automobilele sale</b>La CES 2014 au participat și reputați producători de automobile, printre care și Audi, care nu s-a sfiit să prezinte propriile sale inovații din domeniul tech. în acest an a fost vorba și de o tabletă, pe numele său Audi Smart Display, cu eran...

La CES 2014 au participat și reputați producători de automobile, printre care și Audi, care nu s-a sfiit să prezinte propriile sale inovații din domeniul tech. în acest an a fost vorba și de o tabletă, pe numele său Audi Smart Display, cu eran de 10.2 inch.

Audi și Google, împreună cu alte câteva nume mari din industria auto și tech fac parte din Open Automotive Alliance și vom mai vedea proiecte de acest gen pe viitor. în ce privește tableta, ea vine cu procesor Nvidia Tegra 4, rezoluție Full HD și rulează Android cu un skin foarte arătos. Audi a pregătit și o versiune specială a interfatei, cu gesturi multitouch speciale pentru șoferi și recunoaștere a comenzilor vocale.

Terminalul suporta și WiFi și LTE (printr-un parteneriat cu AT&T) și dispune de o carcasă din aluminiu protejată contra temperaturilor extreme. Tableta e destul de groasă, dar măcar e rezistentă, deși probabil că nu va părăsi automobilul prea des. Planurile celor de la Audi nu se opresc aici, iar pe viitor ei au de gând să integreze procesoarele Tegra în sisteme electronice de la bordul vehiculelor lor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×