Panasonic lansează o nouă tabletă rugged, Toughpad FZ-A2, cu design fanless şi preţ de 1357 dolari

802 ori
<b>Panasonic lansează o nouă tabletă rugged, Toughpad FZ-A2, cu design fanless şi preţ de 1357 dolari</b>În cadrul show-ului Panasonic Automotive Innovation Summit, cei de la Panasonic au prezentat și tableta Toughpad FZ-A1 - un model rugged cu display de 10.1 inch ce rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow. Acest dispozitiv ne oferă un procesor

Panasonic a anunţat în acest weekend o nouă tableta rugged din gama Toughpad, modelul Panasonic Toughpad FZ-A2. Debutul acestui model de 10.1 inch a venit în cadrul Panasonic Automotive Innovation Summit din Barcelona.

Terminalul e menit pentru reprezentanțe, industria hotelieră şi cea de retail. El este ideal pentru cei care au comenzi de preluat sau pentru persoanele care trebuie să noteze informaţii importante. Noul model are un design fanless şi măsoară 16.4 în grosime. Cântăreşte 880 de grame şi vine cu un ecran Full HD de 10.1 inch, cu vizibilitate ridicată, plus port USB Type C şi procesor quad core Intel Atom x5-Z8550.

Primim şi Android 6.0 Marshmallow ca OS, cu Android for Work Enterprise Security. Tableta vine la pachet cu un cititor de coduri de bare 2D, cititor smartcard şi conectivitate 4G. Rezistenţa e asigurată de aliaj de magneziu, iar tableta a trecut de teste de scăpare de la 1.2 metri şi mai este şi rezistenţa la apă şi praf.

Costă 1357 dolari şi se vinde din iulie.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×