Francezii de la Kineti au creat un rival pentru Surface Table, o "măsuţă de cafea" smart cu Windows 10

1.115 ori
<b>Francezii de la Kineti au creat un rival pentru Surface Table, o "măsuţă de cafea" smart cu Windows 10</b>Compania franceză Kineti a prezentat de curând o tabletă cu totul și cu totul specială, fiind vorba aici despre un dispozitiv destinat întregii familii. Avem de-a face cu un soi de rival pentru Surface Table, iar ca dotări întâlnim în cazul de față

Surface Table era o "măsuţă de cafea" smart cu un ecran touch şi care a impresionat plăcut când a apărut. Ea era un produs enterprise ce părea desprins din filmele SF de acum un deceniu sau două, iar azi descoperim o alternativă la acest produs. E vorba despre La Table Kineti, pe care o vedeţi mai jos.

La Table Kineti

Aceasta este o măsuţă cu touchscreen şi Windows 10, care suportă multi touch şi multipli utilizatori simultan. Francezii de la Kineti sunt în spatele acestui produs, care costă mult mai puţin decât device-ul Microsoft. Modelul de 42 inch cu rezoluţie Full HD permite partajarea foarte intuitivă de fotografii şi clipuri video către smartphone-uri şi tablete.

Preţul este 5600 dolari, clar mai mic decât cei 12.500 dolari platiti pentru primul model Surface Table sau chiar cei 8400 dolari pentru varianta produsă de Samsung. Terminalul are un consum de 200 W şi vine cu WiFi, Bluetooth, procesor Intel Core i5, un port USB 3.0, 120 GB stocare SSD şi 8 GB RAM DDR3. Kineti La Table are 2 ani garanţie şi mi se pare foarte utilă rezistenţa sa la apă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×