Bill Gates isi dezvaluie aprecierea fata de tableta Surface, prezice un produs similar de la Apple

1.232 ori
<b>Bill Gates isi dezvaluie aprecierea fata de tableta Surface, prezice un produs similar de la Apple</b>Intr-un interviu recent cu Charlie Rose, o faimoasa gaza de talk show-uri din SUA, Bill Gates si-a exprimat entuziasmul si incantarea cu privire la noua tableta Microsoft Surface. Dupa cum stiti deja luna trecuta Microsoft a prezentat tableta proprie...

Intr-un interviu recent cu Charlie Rose, o faimoasa gaza de talk show-uri din SUA, Bill Gates si-a exprimat entuziasmul si incantarea cu privire la noua tableta Microsoft Surface. Dupa cum stiti deja luna trecuta Microsoft a prezentat tableta proprie Microsoft Surface, considerata de multi primul iPad Killer real cu Windows la bord.

Gates si-a amintit in interviu de perioada sa fanatica de la Microsoft, atunci cand compania era fondata iar actualul filantrop avea doar 20-30 de ani. Tot miliardarul a afirmat ca acel fanatism nu i-a trecut si ca se bucura in continuare de produse noi si promitatoare ca Surface. De-a lungul interviului au fost facute numeroase paralele cu Apple si legate de activitatea lui Steve Jobs si cea a lui Gates. Acesta din urma simte ca faptul ca MS a adus "magia software" utilizatorului de rand a fost cea mai mare realizare a sa.

Ce face Surface special? In viziunea lui Bill Gates e vorba de o combinatie perfecta intre PC si tableta, un hibrid in sfarist reusit, cu cel mai nou OS Microsoft la bord. Evident acest personaj esential in industria IT are si regrete, cum ar fi faptul ca nu a iesit pe piata mai rapid cu o tableta de acest gen. E drept ca Microsoft avea in plan terminale de acest gen de ceva vreme, dar ele erau prea groase atunci cand a aparut iPad-ul si OS-ul nu ajuta nici el prea mult la o experienta comoda.

Tot in interviu Gates a mentionat si ca e convinvs ca Apple va lansa un produs hibrid similar cu Surface, o aluzie la faptul ca producatorul din Cupertino s-ar putea simti amenintat de noua tableta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×