Telefon HP cu webOS și full touch, fără tastatură qwerty - a fost În plan

1.635 ori
<b>Telefon HP cu webOS și full touch, fără tastatură qwerty - a fost În plan</b>Nu am testat niciun telefon cu webOS, dar regret că Palm și sistemul său de operare au ieșit din scenă după ce HP a achiziționat compania și nu a fost în stare să aducă produse care să concureze cu Apple - iOS și Google - Android. &nbsp;...

Nu am testat niciun telefon cu webOS, dar regret că Palm și sistemul său de operare au ieșit din scenă după ce HP a achiziționat compania și nu a fost în stare să aducă produse care să concureze cu Apple - iOS și Google - Android.

Ultimul device cu webOS a fost HP TouchPad, tableta care s-a vândut la preț promoțional ca să scape de stocurile din magazine. Totuși, a apărut acum o informație vis-a-vis și de un smartphone full touch cu webOS, primul de acest fel. Telefoanele Palm erau apreciate pentru tastatura qwerty fizică, ceva similar se întâmpla la vremea aceea și cu RIM - BlackBerry.

HP-ul din imaginile alăturate aduce aminte de HP Pre 3 și HP Veer. Dispune de microUSB, butoane pentru reglarea volumului, display-ul este estimat la 3.6 inch, butonul de la bază aduce aminte de cel adus de HP TouchPad.

Telefon HP cu webOS

Cred că la vremea respectivă ar fi stârnit reacții pozitive, dar uite că webOS a dispărut între timp și planurile HP nu s-au concretizat în niciun fel.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×