CEO-ul Foxconn are probleme de sănătate, cine vine În locul lui?

Autor:  | Publicat în:  Foxconn 773 ori
<b>CEO-ul Foxconn are probleme de sănătate, cine vine În locul lui?</b>Foxconn este compania chinezească care asamblează tot felul de device-uri pentru un număr foarte mare de parteneri. Cel mai cunoscut partener al Foxconn este Apple. Și-au făcut o facilitate de producție și în Brazilia, o vor extinde în 2012 -...

Foxconn este compania chinezească care asamblează tot felul de device-uri pentru un număr foarte mare de parteneri. Cel mai cunoscut partener al Foxconn este Apple. Și-au făcut o facilitate de producție și în Brazilia, o vor extinde în 2012 - 2013.

CEO-ul companiei este Terry Cheng. Ocupă funcția de la 1 ianuarie 2012, urmează să se retragă din 31 iulie. Motivația oficială este legată de starea sa de sănătate. Se spune că va fi numit Calvin Chih ca și președinte interimar până se vor hotărî pe cine să numească.

Salariul lui Terry Cheng era de 120.000 dolari, puțin pentru volumul afacerilor pe care-l rulează Foxconn. Nu prea contează cine este CEO pentru că se va apela în continuare la această companie. în primul rând pentru că numai în China poți avea o fabrică cu sute de mii de angajați și salariile să fie mai mici decât în alte state.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×