BlackBerry și iPad made in Romania - inovația vine de la Brașov prin Allview

3.182 ori
<b>BlackBerry și iPad made in Romania - inovația vine de la Brașov prin Allview</b>Ați auzit cu siguranță de brandul autohton Allview, cu proveniență din Brașov, dar ce părere ați avea dacă v-am spune că există acum și un BlackBerry și iPad made in Romania? Este vorba despre o tabletă branduită Allview, care va costa 899...

Ați auzit cu siguranță de brandul autohton Allview, cu proveniență din Brașov, dar ce părere ați avea dacă v-am spune că există acum și un BlackBerry și iPad made in Romania? Este vorba despre o tabletă branduită Allview, care va costa 899 lei și un smartphone tip BlackBerry, cu preț de 519 lei.

Tableta rivală cu iPad se numește PC Allview AllDro, dispune de un ecran de 7 inchi și rulează Android 2.1. "BlackBerry-ul" firmei brașovene este un smartphone dual SIM 3G dotat cu tastatură QWERTY și un ecran de 2.4 inchi. în spatele acestui brand surprinzător se afla Lucian Peticilă, un brașovean de 41 de ani pasionat de IT și cercetare.

Allview este o companie cunoscută pentru telefoanele sale dual SIM pe care le vinde în țara noastră, iar revenind la noile produse, tableta Allview AllDro mai include printre dotări și memorie internă de 2GB, Facebook, PushMail, e-book și conectivitate HDMI. Celălalt nou terminal, fratele vitreg de BlackBerry, pe numele său Allview Q1 Get, vine cu suport 3G, WiFi, GPRS, EDGE, PushMail, suport pentru deschiderea de atașamente în mailuri și a fișierelor de tip Office.

Dacă va intrigă aceste produse și doriți să aflați cum a ajuns o firmă românească să realizeze astfel de terminale, aveți acest articol din Gândul pentru a vă edifica. Ne-a plăcut în special partea în care Lucian Peticilă a făcut trecerea de la agricultură la IT.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×