iPhone 4 cu prețuri promoționale la Vodafone România

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 3.060 ori
<b>iPhone 4 cu prețuri promoționale la Vodafone România</b>După cum aflam din acest comunicat de presă, iPhone 4 este disponibil acum prin Vodafone România într-o gamă de prețuri promoționale, atât pentru clienții noi, cât și pentru cei existenți deja. Dacă sunteți client nou Vodafone, veți putea...

După cum aflam din acest comunicat de presă, iPhone 4 este disponibil acum prin Vodafone România într-o gamă de prețuri promoționale, atât pentru clienții noi, cât și pentru cei existenți deja. Dacă sunteți client nou Vodafone, veți putea achiziționa un iPhone 4 16 GB la prețul de 199 euro (față de prețul inițial de 299 euro), cu pachetul iPhone 1 GB, respectiv la prețul de 149 euro (față de prețul inițial de 199 euro), cu abonamentul iPhone 1.5 GB.

Dacă doriți varianta de 32 GB și sunteți client nou al operatorului, terminalul poate fi cumpărat la prețul de 299 euro (față de prețul inițial de 399 euro), cu pachetul iPhone 1 GB sau 249 euro (față de prețul inițial de 299 euro), cu abonamentul iPhone 1.5 GB. Clienții existenți beneficiază de o promoție specială, ce include telefonul în varianta de 16 GB la prețul de 99 euro, împreună cu abonamentul iPhone 1.5 GB.

iPhone 4 32GB este disponibil la prețul de 199 euro, pentru clienții existenți, împreună cu abonamentul iPhone 1.5 GB. Ce includ aceste abonamente aflați din comunicatul de presă de aici și trebuie menționat că abonamentul iPhone 4 1.5 GB va costa 59 de euro pe luna, cel de 1 GB 39 de euro pe lună și va exista și o variantă de 500 MB cu prețul de 19 euro pe lună.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×