Câinii au acum cursuri speciale de interacțiune cu tabletele, În curând ne vor bate la Angry Birds!

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 521 ori
<b>Câinii au acum cursuri speciale de interacțiune cu tabletele, În curând ne vor bate la Angry Birds!</b>Se pare că și câinii pot fi public ținta pentru tablete, conform lui Anna Jane Grossman, dresor de câini și co-detinator al School for Dogs din New York. Ea oferă o serie de cursuri pentru patrupedele care pot învăța să folosească o tabletă....

Se pare că și câinii pot fi public ținta pentru tablete, conform lui Anna Jane Grossman, dresor de câini și co-detinator al School for Dogs din New York. Ea oferă o serie de cursuri pentru patrupedele care pot învăța să folosească o tabletă.

Nu vă imaginați totuși că vor începe să vă editeze documentele, ci mai degrabă să apese la întâmplare pe ecran, probabil reacționând la diferite culori și sunete. în prima fază e folosită o machetă din plastic cu unt de arahide pe ecran, care va răsplăti câinele la fiecare atingere de display. Doctorii veterinari susțin inițiativa afirmând că orice ține un câine ocupat și distrat e un lucru bun. Dresorii folosesc și huse speciale pentru tablete, astfel încât ele să nu fie sparte de câini.

Una dintre aplicațiile care ar putea fi folosită în scop de antrenament e Big Words, care costă 99 de cenți în App Store. Aplicația va permite să scrieți cuvinte folosind litere uriașe care acoperă tot ecranul. Astfel atunci când utilizatorul va scrie uriaș pe ecran "șezi", câinele ar putea recunoaște literele uriașe și momentul când a fost răsplătit cu unt de arahide pentru identificarea sa.

încă mai e cale lungă până ce un canis ne va bate la Angry Birds...

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×