Homescreen-uri multiple În Windows Phone 9? Un clip promoțional din Polonia scapă porumbelul! (Video)

1.074 ori
<b>Homescreen-uri multiple În Windows Phone 9? Un clip promoțional din Polonia scapă porumbelul! (Video)</b>Dacă vă uitați cu atenție maximă la clipul de mai jos, veți vedea că pe lângă funcții că Wordflow veți descoperi și noutăți la capitolul opțiuni și funcții Windows Phone. Unele sunt noutăți absolute, de aceea putem spune că Nokia...

Dacă vă uitați cu atenție maximă la clipul de mai jos, veți vedea că pe lângă funcții că Wordflow veți descoperi și noutăți la capitolul opțiuni și funcții Windows Phone. Unele sunt noutăți absolute, de aceea putem spune că Nokia Polonia a postat din greșeală anumite opțiuni ce vor apărea în versiuni viitoare de Windows Phone.

Se discuta pe forumuri despre Windows Phone 8.2 sau chiar Windows Phone 9 și sunt mai multe teorii în special legat de ceea ce se întâmplă între secunda 50 și minutul 1 din clip. Remarcați că tile-urile sunt redimensionate în timp real, fundalul poate fi și el schimbat foarte ușor (si in totalitate nu doar ca fundal transparent) și există o nouă dimensiune de tile mai mare vertical, care apăruse și într-o altă scăpare Nokia. în același clip îl vedem pe Nokia Lumia 930, care a primit recent recenzie de la Mobilissimo.ro.

Vedem cum tile-uri se unifică și rearanjează pe ecran într-un mod care nu e chiar familiar. Dacă ar fi să stăm să ne gândim puțin același clip de la secundă 50 ne duce cu gândul la homescreenuri multiple, concept care ar putea apărea în Windows Phone 9. Iată câte speculații pot apărea de la un banal clip, care în continuare e pe YouTube, deci nu a fost scos încă... Cum vă sună viitorul Windows Phone?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×