Ce ne vor rezerva următoarele smartphone-uri / tablete Samsung?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.164 ori
<b>Ce ne vor rezerva următoarele smartphone-uri / tablete Samsung?</b>Zic că este loc de inovație în modul în care arată smartphone-urile și tablete din prezent. Sunt prea puține companii dispuse să experimenteze și să nu meargă pe rețeta clasică. Samsung dorește să uimească pe viitor prin produsele sale,...

Zic că este loc de inovație în modul în care arată smartphone-urile și tablete din prezent. Sunt prea puține companii dispuse să experimenteze și să nu meargă pe rețeta clasică. Samsung dorește să uimească pe viitor prin produsele sale, mai mult decât a reușit până acum.

O serie de patente ne relevă că se pregătesc produse interesante în Coreea de Sud: telefonul cu două display-uri și cel flexibil. Sony Tablet P mizează pe două ecrane TFT de 5.5 inch, dar nu a prins la public și pe plan local nici nu cred că a fost importat.

Samsung

Telefonul flexibil este un alt produs care va uimi. Samsung are un patent și vom vedea în ce produse de ale sale va implement această tehnologie.

Ce preferați: un smartphone clasic, unul flexibil sau unul cu două display-uri?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×