Iată Întregul eveniment Microsoft de aseară și discursul de anunț pentru Microsoft Surface (Video)

1.760 ori
<b>Iată Întregul eveniment Microsoft de aseară și discursul de anunț pentru Microsoft Surface (Video)</b>A apărut acum pe web și întregul clip al evenimentului de aseară, cel Microsoft, în cadrul căruia compania din Redmond a anunțat tableta proprie, sub numele de Surface. Microsoft Surface va avea două versiuni, una cu Windows RT și una cu Windows...

A apărut acum pe web și întregul clip al evenimentului de aseară, cel Microsoft, în cadrul căruia compania din Redmond a anunțat tableta proprie, sub numele de Surface. Microsoft Surface va avea două versiuni, una cu Windows RT și una cu Windows 8 Pro. Pe scenă o să-l vedeți pe faimosul Steve Ballmer, CEO Microsoft, ceva mai calm acum, decât cu ani în urmă, când urla Developers, Developers, Developers!.

Printre vorbitori s-a numărat și simpaticul Steven Sinofsky, președintele secțiunii Windows și Windows Live încă din iulie 2009. El a oferit un scurt demo noii tablete, după cum se vede și în clipul video integrat în articol. în cazul în care nu știați, tableta Microsoft Surface măsoară 9.3 mm, cel puțin varianta Windows RT și cântărește 676 de grame. Ea folosește un procesor Tegra, un display de 10.6 inch ClearType HD, port USB 2.0 și are capacitate de stocare de 32/64GB. încă o dată aceasta este varianta Windows RT!

Varianta Surface cu Windows 8 Pro dispune de un procesor Intel core i5 Ivy Bridge, cântărește 903 grame și măsoară 13.5 mm în grosime. Ea vine cu un ecran de 10.6 inch Full HD, port USB 3.0, 64 sau 128 GB și stocare microSDXC. Microsoft a prezentat și o tastatură specială pentru tableta, una cu butoane plate și foarte ergonomice. Tableta dispune și de un suport în partea din spate, care se deschide ușor și e ideal pentru vizionarea de filme pe acest terminal. Mai multe aflați din discursul Microsoft!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×