Reduceri și Campanii Online #60: Azi Altex, evoMAG, QuickMobile, Cel [...]

661 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #60: Azi Altex, evoMAG, QuickMobile, Cel [...]</b>De astăzi încep noi oferte în mediul online, iar cei de la evoMAG pun accent pe semi-finalele din Cupa Mondială de Fotbal 2018 care se vor desfășura astăzi și mâine. Astfel, dacă încă nu v-ați echipat cu televizorul mult dorit pentru a vedea

Începând de astăzi observăm apariția mai multor campanii noi în mediul online, cu cei de la evoMAG oferind reduceri finale cu ocazia semi-finalelor Cupei Mondiale 2018 ce are loc în Rusia. Veți descoperi din lista de mai jos care sunt aceste noutăți propuse de către comercianți în online și pe final de articol aveți informații legate de un produs al zilei care se remarcă prin prețul atractiv și dotările sale!

Produsul erou al zilei:

Un smartphone este astăzi produsul erou și anume Samsung Galaxy S8, telefon care a ajuns să coste doar 2.449 lei în oferta celor la PC Garage. Acesta încă se ține bine și se caută foarte mult și la ora actuală când pe piață există S9, motivul fiind upgrade-urile mici aduse de către Samsung asupra noii generații. La PC Garage achiziția telefonului vă aduce cadou și un încărcător wireless Qi!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×