CES 2016: Huawei MediaPad M2 10 debutează oficial - tableta de 10 inch cu procesor Kirin 930, stylus M Pen

Autor:  | Publicat în:  Huawei 802 ori
<b>CES 2016: Huawei MediaPad M2 10 debutează oficial - tableta de 10 inch cu procesor Kirin 930, stylus M Pen</b>După scăparea din urmă cu c&acirc;teva ore, tableta Huawei MediaPad M2 10 a fost anunţată şi la nivel oficial, &icirc;n cadrul showului CES 2016. Terminalul are un ecran Full HD de 10 inch şi vine la pachet cu un stylus de nouă generaţie, numit M...

După scăparea din urmă cu câteva ore, tableta Huawei MediaPad M2 10 a fost anunţată şi la nivel oficial, în cadrul showului CES 2016. Terminalul are un ecran Full HD de 10 inch şi vine la pachet cu un stylus de nouă generaţie, numit M Pen.

Noul device are un ecran IPS LCD cu rezoluţie de 1920 x 1200 pixeli, iar la interior vine cu un CPU octa core Kirin 930, plus 2 GB RAM şi 16 GB stocare în varianta de bază (Silver), dar cea Gold are 3 GB RAM şi 64 GB stocare. Ambele versiuni au şi slot microSD, iar pe lista de dotări se afla şi o cameră de 13 MP în spate cu autofocus şi o cameră frontala de 5 MP.

CES 2016: Huawei MediaPad M2 10 debutează oficial - tableta de 10 inch cu procesor Kirin 930, stylus M Pen

Pe partea de conectivitate avem Bluetooth, WiFi şi microUSB 2.0, iar acest model aduce şi un scanner de amprente, cel mai probabil integrat în butonul Home fizic frontal. Acest model are o baterie de 6660 mAh şi ar urma să ajungă în magazine în primul trimestru, cu preţ de pornire de 349 dolari. El se aplică pentru varianta WiFi cu 16 GB stocare, 2 GB RAM, în vreme ce modelul LTE costă 399 dolari.

Pentru încă 70 de dolari ambele modele primesc 3 GB RAM şi 64 GB stocare, plus stylus M Pen.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×