CES 2016: Samsung anunţă tableta Galaxy TabPro S, un model premium 2 în 1 cu Windows 10

1.060 ori
<b>CES 2016: Samsung anunţă tableta Galaxy TabPro S, un model premium 2 în 1 cu Windows 10</b>Se pare că toate zvonurile despre noua tabletă Samsung de la CES 2016 s-au adeverit şi acest terminal chiar vine cu Windows 10 şi o diagonală de 12 inch. Noul model a debutat pe scenă din Las Vegas şi poartă numele de Samsung Galaxy TabPro S....

Se pare că toate zvonurile despre noua tabletă Samsung de la CES 2016 s-au adeverit şi acest terminal chiar vine cu Windows 10 şi o diagonală de 12 inch. Noul model a debutat pe scenă din Las Vegas şi poartă numele de Samsung Galaxy TabPro S.

Acesta este un model 2 în 1, o tabletă cu Windows 10 la bord şi o talie de doar 6.3 mm. Terminalul cântăreşte 693 grame, un record pentru un device de 12 inch, iar la bord se afla un panou Super AMOLED cu rezoluţie de 2160 x 1440 pixeli. E interesant că Samsung a renunţat la brandul Ativ pentru modelele cu Windows, păstrându-le în cadrul seriei Galaxy Tab.

Samsung Galaxy TabPro S

TabPro S vine cu un procesor Intel Core M de generaţie nouă, o baterie ce oferă până la 10.5 ore de funcţionare şi cu suport pentru încărcare rapidă, în doar 2.5 ore. Tableta va fi disponibilă cu 128 GB sau 256 stocare SSD, va include 4 GB RAM şi o cameră principală de 5 MP şi una frontală cu aceeaşi rezoluţie. Va exista o variantă WiFi şi una LTE a noului venit, ambele cu suport pentru WiFi a/b/g/n/ac MIMO, Bluetooth 4.1 şi NFC.

Samsung Galaxy TabPro S din lateral

Galaxy TabPro S primeşte şi o tastatură full QWERTY uşor de ataşat, iar utilizatorii pot cumpăra şi accesorii opţionale, precum adaptorul multi port, cu HDMI, USB Type A şi C. Nu avem preţ pentru acest hibrid, iar Samsung a mai anunţat şi ultrabookurile Notebook 9 la CES.

CES 2016: Samsung anunţa tableta Galaxy TabPro S, un model premium 2 în 1 cu Windows 10

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×