Chuwi Hi12 este o nouă tabletă de 12 inch ce vine cu specificații de top; costă doar 249.99 dolari în acest moment

Autor:  | Publicat în:  Advertorial 1.498 ori
<b>Chuwi Hi12 este o nouă tabletă de 12 inch ce vine cu specificații de top; costă doar 249.99 dolari în acest moment</b>Chiar la &icirc;nceputul acestei luni aflam prin intermediul unui comunicat de presă despre un nou produs pregătit de către Chuwi, device ce iese la iveală astăzi. Compania chineză ne prezintă astfel modelul Chuwi Hi12, un produs&nbsp;care după...

Chiar la începutul acestei luni aflam prin intermediul unui comunicat de presă despre un nou produs pregătit de către Chuwi, device ce iese la iveală astăzi. Compania chineză ne prezintă astfel modelul Chuwi Hi12, un produs care după cum și denumirea sa sugerează, vine cu panou generos de 12 inch.

Tableta de față este deja disponibilă în regim de pre-comandă prin intermediul GearBest, la un preț ce nu sună deloc rău. Până la dezvăluirea acestui detaliu, aruncăm o privire asupra pachetului hardware de pe acest model. Ei bine, Chuwi Hi2 dispune de un panou IPS cu rezoluție Quad HD și de un procesor quad-core Intel Atom-X5 Z8300 de 1.44 GHz.

Primim 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu intern de stocare + slot microSD de până la 64 GB și un chip grafic Intel HD Gen8. Printre dotările tabletei mai regăsim o cameră foto principală de 5 megapixeli, un senzor frontal de 2 megapixeli, port HDMI, OTG, Bluetooth 4.0 și suport WiFi 2.4 GHz 802.11 b/g/n.

Chuwi Hi12 sosește cu suport Bluetooth 4.0, și cu o baterie de 11.000 mAh ce ne promite 4 ore de autonomie în modul playback video continuu. Aflați că această tabletă rulează din fabrică sistemul de operare Windows 10, și faptul că primim un port special pentru atașarea unei tastaturi dock pentru o productivitate sporită.

Pe GearBest.com, tableta Chuwi Hi12 poate fi comandată la un preț de 249.99 dolari ~ 1.039 lei, sumă ce ne promite un device capabil să înlocuiască un notebook. Îl puteți cumpăra chiar de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×