CEO-ul BlackBerry, John Chen afirmă că BlackBerry 10 OS nu a fost casat încă, promite că vom vedea încă un model cu Android în acest an

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 634 ori
<b>CEO-ul BlackBerry, John Chen afirmă că BlackBerry 10 OS nu a fost casat încă, promite că vom vedea încă un model cu Android în acest an</b>CEO-ul BlackBerry, John Chen a afirmat &icirc;ntr-o postare pe blogul companiei&nbsp;că BlackBerry 10 nu este o platformă casată &icirc;ncă şi a detaliat şi planurile companiei canadiene cu privire la un viitor model cu Android. &nbsp; Se pare că...

CEO-ul BlackBerry, John Chen a afirmat într-o postare pe blogul companiei că BlackBerry 10 nu este o platformă casată încă şi a detaliat şi planurile companiei canadiene cu privire la un viitor model cu Android.

Se pare că modele cu BlackBerry 10 OS precum Passport sau BB Classic vor primi actualizări ce au de-a face cu securitatea şi intimitatea utilizatorilor în acest an. E vorba despre release-ul BlackBerry OS 10.3.3, care va trece cele mai stricte teste de securitate la nivel guvernamental. Astfel, BlackBerry îşi va păstra clientelele high end, în rândul organizaţiilor guvernamentale din toată lumea.

O versiune 10.3.4 va sosi tot în acest an, tot cu accentul pe securitate. Între timp, compania canadiană va lansa numai telefoane noi cu Android în 2016, dar John Chen a confirmat deocamdată doar un singur smartphone de acest gen. La CES 2016 BB a discutat mai degrabă despre sistemele auto la care participă cu infrastructura QNX şi aplicaţii ce au legătură cu sănătatea.

Au existat multe speculaţii că acest producător de smartphone-uri va  deveni pe viitor un furnizor de software şi servicii, dar deocamdată rămâne în această zonă a terminalelor mobile.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×