Compania de research IDC prezice o situație favorabilă pentru tabletele cu Windows 10

593 ori
<b>Compania de research IDC prezice o situație favorabilă pentru tabletele cu Windows 10</b>Prin intermediul unui nou studiu realizat de către compania de research IDC, aflăm astăzi c&acirc;t de bine merge piața tabletelor și ce modificări vor fi &icirc;nt&acirc;lnite pe viitor la capitolul cotă de piață &icirc;n cazul principalilor...

Prin intermediul unui nou studiu realizat de către compania de research IDC, aflăm astăzi cât de bine merge piața tabletelor și ce modificări vor fi întâlnite pe viitor la capitolul cotă de piață în cazul principalilor jucători.

Potrivit lui Jean Philippe Bouchard, Director de research pentru tablete în cadrul IDC, se pare că Microsoft este pe un drum foarte promițător în ultimul timp. Acest lucru se întâmplă tocmai datorită sistemului de operare Windows 10 ce va avea un impact semnificativ asupra cotei de piață Microsoft, cât și asupra industriei.

Aflăm că în acest moment se caută o platformă care să ofere toate acele funcții de productivitate și să fie regăsită pe device-uri multiple, același lucru pe care Microsoft îl are în plan odată cu debutul comercial a lui Windows 10. IDC prezice că tabletele cu Windows vor avea parte de o creștere de la 5.1% în 2014 la 14.1% până în 2019.

În schimb, tabletele Apple ce au parte de o cotă actuală de 27.6% pe piață, vor cunoaște scăderi pe viitor, fiind preconizată o cotă de piață de 23% în 2019. Ni se confirmă totodată faptul că tabletele iPad au avut parte de vânzări mai slabe datorită apariției lui iPhone 6 Plus, phablet de 5.5 inch ce i-a făcut pe mulți să renunțe la o tabletă în schimbul acestuia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×