Compania Japan Display introduce ecranul 4K de 12 inch pentru tablete și laptop-uri

1.048 ori
<b>Compania Japan Display introduce ecranul 4K de 12 inch pentru tablete și laptop-uri</b>La începutul acestui an cei de la Panasonic au introdus pe piață o tabletă Windows 8 de 20 inch ce venea cu rezoluție 4K. Acum compania Japan Display continuă această modă de ecrane 4K, lansând un panou de 12.1 inch cu rezoluție 3840 x 2160....

La începutul acestui an cei de la Panasonic au introdus pe piață otabletă Windows 8 de 20 inchce venea cu rezoluție 4K. Acum compania Japan Display continuă această modă de ecrane 4K, lansând un panou de 12.1 inch cu rezoluție 3840 x 2160. Acesta ar putea fi folosit pe laptop-uri sau pe tablete.

Display-ul are o densitate de 356 ppi, densitate de 4 ori mai mare decât cea a unui display 1080p și aceasta este echivalentul celei întâlnite pe un smartphone high-end. S-ar putea ca unele aplicații să arate puțin ciudat pe acest tip de ecran, uneori textul și butoanele fiind foarte mici și foarte greu de citit/utilizat.

Acesta ar putea fi motivul pentru care Microsoft dezvoltă aplicații în stil modern, ele fiind mai ușor de folosit pe dispozitive cu touchscreen și în al 2-lea rând vor arăta superb pe un ecran 720p, 1080p sau 4K. Rămâne de văzut către cine vor fi vândute aceste display-uri 4K produse de Japan Display. Sa fie pentru notebook-uri cu Windows sau pentru terminale Android?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×