Cosmote anunță primul smartphone quad core sub branding propriu: Cosmote Xplore

Autor:  | Publicat în:  Cosmote 2.291 ori
<b>Cosmote anunță primul smartphone quad core sub branding propriu: Cosmote Xplore</b>Cosmote România a anunțat astăzi primul smartphone quad core sub brand propriu, modelul Cosmote Xplore, pe care îl puteți vedea mai jos. Aparent acesta este priml smartphone cu procesor quad core lansat de un operator roman sub brand propriu, deci o...

Cosmote România a anunțat astăzi primul smartphone quad core sub brand propriu, modelul Cosmote Xplore, pe care îl puteți vedea mai jos. Aparent acesta este priml smartphone cu procesor quad core lansat de un operator roman sub brand propriu, deci o premieră pentru toți operatorii.

Device-ul vine cu un CPU quad core de 1.2 GHz, un display LCD de 4 inch cu rezoluție de 800 x 480 pixeli și rulează Android 4.1.2 Jelly Bean. Xplore integrează și o cameră de 5 megapixeli cu autofocus, bliț LED și este compatibil cu funcția HD Voice, oferind astfel de convorbiri de calitate cu volum și claritate excelente.

Cosmote Xplore vine cu WiFi Direct, Bluetooth 4.0, 1 GB RAM, 4 GB stocare și slot microSD cu suport pentru carduri de până la 32 GB. Avem parte la bordul său și de o baterie Li-Ion de 1800 mAh, radio FM și GPS. Prețul acestui produs este de 129 lei cu Cosmote Free M, încheiat pe 2 ani. Terminalul sosește cu o serie de aplicații preinstalate, printre care și web'n'walk, Dolce Mobile TV, RadarMe, Mireo Navigation și Tărâmul Basmelor Powered by Cosmote.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×