COSMOTE My Tab - prima tabletă sub brandul operatorului telecom local

Autor:  | Publicat în:  Cosmote 2.223 ori
<b>COSMOTE My Tab - prima tabletă sub brandul operatorului telecom local</b>Cosmote se mișcă puțin mai greu decât concurența și pregătește lansarea din 15 februarie a unei tablete sub brand propriu, Orange avea Tahiti și Vodafone ceva tablete de 7 inch și 10.1 inch. &nbsp; Declarație oficială: &bdquo;Pentru a...

Cosmote se mișcă puțin mai greu decât concurența și pregătește lansarea din 15 februarie a unei tablete sub brand propriu, Orange avea Tahiti și Vodafone ceva tablete de 7 inch și 10.1 inch.

Declarație oficială:

Pentru a răspunde tuturor nevoilor de mobilitate și comunicare ale clienților noștri, lansăm COSMOTE My Tab, prima noastră tabletă sub brand propriu, un produs ce oferă atât performanță, cât și accesibilitate. Vânzările de tablete sunt în creștere, majoritatea fiind achiziționate cu un abonament de date, demonstrând că românii continuă să fie activi online și, de asemenea, interesați de conținut video. De aceea, noua tabletă are preinstalate două dintre cele mai descărcate aplicații – Dolce Mobile TV și web’n’walk”,  a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer COSMOTE România.

Câteva informații legate de tableta Cosmote My Tab:

  • display de 9.7 inch cu rezoluție 1024x768 pixeli (aceeași diagonală o regăsim la iPad 1, 2, 3 și 4);
  • procesor dual-core la 1 GHz, 512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;
  • Android 4.0 Ice Cream Sandwich;
  • 3G, Wi-Fi, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS;
  • cameră foto de 5 Megapixeli ce filmează la 720p.

Prețul tabletei fără semnarea unui contract se ridică la 999 lei și costă 1 leu cu abonamentul Connect XXL ce presupune plata a 30 de euro pe lună.

COSMOTE My Tab

Mă așteptam la o tabletă ceva mai accesorizată la nivel de hardware. Nu am cum să fiu entuziasmat de o tabletă cu 512 MB RAM, procesor dual-core la 1 GHz și Android 4.0. Poate aceasta este un fel de test și vor reveni cu produse mai puternice.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×