Alcatel One Touch Star, telefon Jelly Bean de 234 de euro

2.000 ori
<b>Alcatel One Touch Star, telefon Jelly Bean de 234 de euro</b>Compania chineză TCL pregătește un nou smartphone sub brandul Alcatel, modelul One Touch Star, pe care îl puteți admira mai jos. Ca și restul seriei One Touch, acest device e unul cu preț accesibil și dotări modeste. El va fi cel mai probabil...

Compania chineză TCL pregătește un nou smartphone sub brandul Alcatel, modelul One Touch Star, pe care îl puteți admira mai jos. Ca și restul seriei One Touch, acest device e unul cu preț accesibil și dotări modeste. El va fi cel mai probabil prezentat la Mobile World Congress 2013, la finalul acestei luni.

El este bazat pe un procesor dual core cu frecvență de 1 GHz și vine cu un display touch de 4 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli. Alte dotări includ o cameră de 5 megapixeli în spate, o cameră frontală VGA, 512 MB RAM, 4 GB memorie internă și Bluetooth 4.0. Evident avem și WiFi la bord, un slot microSD și o baterie de 1500 mAh. Telefonul va sosi în două versiuni: una single SIM și una dual SIM.

Prețul său este de 234 de euro, destul de mare având în vedere că un handset Acer CloudMobile S500 mult mai bine dotat costă doar 200 de euro la Orange. Pentru cei care nu știau că Alcatel are acum asociere chineză, în 2004 TCL Corporation și Alcatel au anunțat crearea conglomeratului Alcatel Mobile Phones.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×