Dungeon Keeper review: un Clash of Clans diavolesc, testat pe tableta LDK 785 3G (Video)

1.272 ori
<b>Dungeon Keeper review: un Clash of Clans diavolesc, testat pe tableta LDK 785 3G (Video)</b>Pentru că tot avem în teste tableta LDK 785 3G de la Tonis, model pe care îl puteți câștiga la un concurs Mobilissimo.ro, aflați că am testat și câteva jocuri pe acest device. Printre ele se numără și Dungeon Keeper de la Electronic Arts,...

Pentru că tot avem în teste tableta LDK 785 3G de la Tonis, model pe care îl puteți câștiga la un concurs Mobilissimo.ro, aflați că am testat și câteva jocuri pe acest device. Printre ele se numără și Dungeon Keeper de la Electronic Arts, care nu seamănă deloc cu jocul cu același nume de pe PC pe vremuri.

El este disponibil gratuit și aduce foarte mult cu deja faimosul Clash of Clans. Aveți la dispoziție o bază plină de minioni și drăcușori, în care puteți plasa capcane și crește tot felul de creaturi, vrăjitori și evolua abilități și... găini. Acesta este un dungeon, iar pentru a putea construi aveți nevoie de câte un Imp care sapă cu târnăcopul pătratele pentru a face loc clădirilor.

Dungeon Keeper

Problema e că în acest joc, ca și în Clash of Clans totul costa și totul durează mult. E posibil ca din cauza unui pătrățel să stați uneori 4 ore pe tușă, în vreme ce el este săpat sau să nu puteți construi ceva fără prețioasele Gems. Ele sunt tare greu de obținut fără a cheltui bani reali și aici apare problema și limitarea jocului.

Dungeon Keeper

El este un cash cow agresiv, chiar mai agresiv decât cele de la Gameloft sau Glu. Trecând și la aspecte pozitive, jocul este amuzant, grafică arată bine și se comportă excelent pe tableta LDK 785 3G. Putem invada alte dungeon-uri, să ne întărim bază și să antrenăm tot soiul de demoni. Jocul e distractiv, dar necesită mult timp și răbdare.

El primește nota de 8.5 din 10 și îl descărcați de aici.

Puteți afla prețul tabletei accesând pagina acesteia de pe site-ul celor de la Tonis.ro.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×