Evolio anunță tableta Axis 7 HD, un device de buget cu procesor quad core și design elegant

Autor:  | Publicat în:  Evolio 704 ori
<b>Evolio anunță tableta Axis 7 HD, un device de buget cu procesor quad core și design elegant</b>Evolio a anunțat astăzi lansarea tabletei Axis 7 HD, un device quad core cu camera duala și autonomie extinsă. Tableta are un design elegant și oferă până la 6 ore de funcționare continuă. &nbsp; Prețul sau este de 75 de euro, iar Evolio Axis 7...

Evolio a anunțat astăzi lansarea tabletei Axis 7 HD, un device quad core cu camera duala și autonomie extinsă. Tableta are un design elegant și oferă până la 6 ore de funcționare continuă.

Prețul sau este de 75 de euro, iar Evolio Axis 7 HD integrează un display de 7 inch, 1 GB RAM și un procesor quad core de 1.3 GHz, plus GPU Mali 400. Terminalul include și 8 GB stocare internă, plus slot microSD, iar autonomia de până la 250 de ore în standby e asigurată de o baterie de 3000 mAh. Axis 7 HD include o cameră frontală și o cameră în spate, iar carcasa sa este una slim, mata, antireflex și anti alunecare.

Pe partea de conectivitate avem WiFi B/G/N, Bluetooth 4.0 și microUSB. Tableta e disponibilă în magazinele Evolio din București, Cluj și Timișoara, dar și online prin evolioshop.com și la marii retaileri, cu preț recomandat de vânzare de 329 lei. Tableta are preinstalata și aplicația VoIP CallRomania, iar utilizatorii vor primi 5 euro credit cadou, pentru a-l folosi timp de o lună.

Acest model rulează Android 4.4 KitKat și are un procesor Boxchip A33.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×