Evolio Neura, tableta românească pe bază de Android și cu ambiții de iPad și Xoom

2.629 ori
<b>Evolio Neura, tableta românească pe bază de Android și cu ambiții de iPad și Xoom</b>După ce v-am prezentat tableta românească AllView allDro, aflăm că există și un alt produs made în România, de această dată cu specificații demne de un rival pentru iPad. Este vorba despre Evolio Neura, o tabletă bazată pe Android și pe...

După ce v-am prezentat tableta românească AllView allDro, aflăm că există și un alt produs made în România, de această dată cu specificații demne de un rival pentru iPad. Este vorba despre Evolio Neura, o tabletă bazată pe Android și pe care o vom prezenta într-o experiență hands-on în această săptămână.

Terminalul a fost anunțat recent de către compania Televoice și o așteptam în magazine în următoarele săptămâni. Avem de-a face cu un device cu procesor Tegra 2 de 1 GHz și cu ecran capacitiv touch de 9.7 inchi. Display-ul este de tip Wide View Angle ca și cel de pe iPad, deci un mare plus la acest capitol.

Neura rulează orice aplicație Android, respectând crezul open source al celor de la Google. în ce privește conectivitatea, beneficiați de toate opțiunile populare în rândul utilizatorilor: USB, LAN, HDMI, WiFi, Bluetooth și 3G via modem integrat. Orice SIM al unui operator local poate fi folosit pentru a furniza o conexiune 3G.

Restul specificațiilor includ și un slot microSD, 1GB RAM DDR2 și stocare SSD de 16 GB, plus până la 32 GB via microSD. Acest produs are și un aspect unic: un ecosistem de conținuturi în limba romana, printre care și un ziar electronic cu știri în timp real, agregator de știri, librărie virtuală cu titluri digitale, TV interactiv și altele.

Neura poate rula Android 3.0 Honeycomb, dar deocamdată va fi livrata cu Android 2.2 Froyo, în versiunea pentru tablete, urmand sa primeasca Honeycomb ca upgrade. Așteptați-vă la un clip video în care vom detalia terminalul în zilele viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×