HTC oferă terminalele cu bootloader deblocat! CEO-ul Peter chou confirmă

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.607 ori
<b>HTC oferă terminalele cu bootloader deblocat! CEO-ul Peter chou confirmă</b>HTC ascultă încă o dată de publicul său, astfel că după a confirmat aducerea lui Android 2.3 pe Desire, compania taiwaneză promite acum va își va pune în vânzare terminalele cu bootloadere deblocate. Vestea a fost confirmată de către CEO-ul...

HTC ascultă încă o dată de publicul său, astfel că după a confirmat aducerea lui Android 2.3 pe Desire, compania taiwaneză promite acum va își va pune în vânzare terminalele cu bootloadere deblocate. Vestea a fost confirmată de către CEO-ul Peter Chou, care a mulțumit fanilor HTC pentru răbdare.

Povestea a început cu câteva luni în urmă, când HTC a început să lanseze telefoane cu bootloadere blocate. A urmat un val de proteste din partea dezvoltatorilor și modderilor, comunitățile declarându-se indignate de lipsa de deschidere a HTC, care vine totuși un număr impresionant de telefoane Android, un OS deschis.

Astăzi HTC a confirmat în sfârșit că din luna august vom vedea telefoane Android produse de această companie cu bootloaderele deblocate. Primele modele care vor beneficia de "eliberare" sunt HTC Sensation, apoi varianta sa americană, HTC Sensation 4G și apoi HTC EVO 3D, telefonul cu ecran și cameră 3D pe care îl așteptăm și în România. Oare deblocarea se va aplica și terminalelor oferite de operatori?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×