Evolio Quadra, prima tabletă quad core de 10.1 inch a brandului autohton anunțată oficial

Autor:  | Publicat în:  Evolio 2.207 ori
<b>Evolio Quadra, prima tabletă quad core de 10.1 inch a brandului autohton anunțată oficial</b>Tripleta de tablete quad core cu brand românesc este întregita astăzi de Evolio, prin intermediul modelului Quadra. Deja avem în teste o tabletă Allview quad core și una tot 4 core de la E-Boda, iar acum a fost anunțată și Quadra, pe care o...

Tripleta de tablete quad core cu brand românesc este întregita astăzi de Evolio, prin intermediul modelului Quadra. Deja avem în teste o tabletă Allview quad core și una tot 4 core de la E-Boda, iar acum a fost anunțată și Quadra, pe care o admirați mai jos.

Terminalul are un design elegant, ce implică o carcasă confecționată din sticlă și aluminiu. De remarcat faptul că marginile ecranului sunt foarte subțiri, iar tableta măsoară 9.5 mm în grosime. Evolio Quadra este cea mai subțire tableta românească de 10.1 inch și e destul de ușoară, la 535 de grame. Device-ul folosește un GPU Vivante GC1000+ și un display Super IPS HD cu unghi de vizualizare de până la 178 de grade.

Evolio Quadra, prima tablet quad core de 10.1 inch a brandului autohton anunțată oficial

Dotările lui Quadra mai includ și 16 GB memorie internă, procesor quad core de 1.2 GHz, WiFi, 1 GB RAM, iar ecranul suporta o rezoluție de 1280 x 800 pixeli. Nouă tabletă este disponibilă pe evolioshop.com la prețul de 999 lei și va sosi și în magazine la jumătatea lunii iunie. Terminalul rulează Android 4.1 Jelly Bean, folosește o baterie de 5400 mAh, nu dispune de GPS și vine cu slot microSD. O așteptam în teste pe Quadra în curând!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×