Xiaomi Mi3, super smartphone cu preț accesibil Își face apariția Într-o serie de imagini

2.214 ori
<b>Xiaomi Mi3, super smartphone cu preț accesibil Își face apariția Într-o serie de imagini</b>Dacă va încânta telefoanele cu branding Xiaomi, atunci trebuie să aflați că noul model Mi3 din această serie tocmai a ajuns pe web sub forma unor fotografii. Handsetul este "înghesuit" între alte terminale, după cum se vede și în imaginile de...

Dacă va încânta telefoanele cu branding Xiaomi, atunci trebuie să aflați că noul model Mi3 din această serie tocmai a ajuns pe web sub forma unor fotografii. Handsetul este "înghesuit" între alte terminale, după cum se vede și în imaginile de mai jos.

Mi3 își făcuse apariția prima oară într-o serie de zvonuri de anul trecut, care vorbeau despre 2 sau chiar 3 GB RAM la interiorul acestui smartphone. Dacă până acum am văzut randari SF cu acest handset, ba chiar unele cu logo MI luminos, acum avem și fotografii reale. Telefonul adopta un design ce implică o margine subțire a ecranului sau de 5 inch, iar zona sa din spate amintește de modelul Xiaomi M2A, cu o cameră pătrată și nu rotunda ca la Mi2 sau M2S.

Xiaomi Mi3

Noul Xiaomi are specificații impresionante, ce includ un procesor quad core Qualcomm Snapdragon 800, 2 GB RAM, 32 GB ROM, o cameră de 13 megapixeli în spate și o cameră frontală de 5 megapixeli. Mai avem la dispoziție și o baterie de 3600 mAh și un ecran Full HD de 5 inch. Smartphone-ul ar urma să sosească pe 16 august la un preț foarte accesibil de 320 de dolari.

Xiaomi Mi3

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×